Home VIP Zogu i Tiranës marton motrën, por zbulon një sekret që se kemi...

Hermes Nikaj i njohur ndryshe si Zogu i Tiranës ditën e sotme ka martuar të motrën.

Nikaj ka publikuar një foto në rrjete sociale nga dasma e motrës. Mbi foto ai ka bërë një dedikim prekës ku tregon edhe një sekret të vogël. Në mbishkrim shkruan se motra është ajo me të cilën ndan çdo problem dhe gëzim, pra një person shumë i besuar për të.

“E dashur motër! Ndihem shumë krenar kur të thërras ty MOTËR. Je ajo që më mbështet në çdo rrugë që unë zgjedh, je ajo me të cilën flas për çdo problem dhe gëzim timin.Ti për mua je shumë e dashur dhe unë të uroj të trashëgohesh e me jetë të lumtur!”.