Home LAJME ‘Zbulohet’ një piramidë në Mars! (FOTO)

piramid---n---Mars-480x255

Roveri i NASA-s Curiosity ka regjistruar një piramidë në Mars, dhe sipas disa, kjo është dëshmi e qytetërimit të lashtë në Mars.

Roveri i NASA-s ka bërë fotografi në një mënyrë të përkryer të piramidës në Mars, me madhësinë e një makine, ndërsa teoricienët e konspiracionit menjëherë kanë ardhur në përfundimin se kjo është dëshmi e egzistimit të civilizimit në univers, transmeton TetovaSot.

Për shumicën kjo është vetëm një gur i madh në formën e një piramide, dhe formën e përsosur e ka marrë në sajë të erës.