Home LIFESTYLE Zbulohet kush e fiton Big Brother, arsyeja është madhore

Lupçe, Katerina dhe Elsamedi diskutojnë për lojën dhe favoritët për të fituar çmimin e madh.

Lupçe sheh si çift të fortë Danjelin me Fotininë.

“Ai do ta fitojë se është më e fortë dashuria e tij”, i thotë ai Elsamedit.

Ndërsa për vetë, Lupçe thotë se brenda shtëpisë ka ofruar gjithçka.

“Karakter u kam dhënë të gjithëve, dashuri të gjithëve, shaka të gjithëve”, shton ai.

Elsamedi i thotë që të mos nxitohet në këtë përfundime, pasi sipas tij çmimin e madh nuk e vendos dashuria, por konkurrenti i fortë.

“Fiton konkurrenti i fortë jo dashuria e fortë. Fiton ai që është lojtar i fortë se ai është Big Brother, jo ai që jep vetëm puthje”, shton ai.