Home LIFESTYLE Ylli brazilian, Bebeto, mirë se vini në Shqipërinë tonë!

Treshja Bebeto-Romario – Dunga iu kujtohet të gjithëve në vitin 1994 kur shkëlqyen me kombëtaren e Brazilit në Kampionatin Botëror, kur u mbajt në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Bebeto me këmbën e vogël apo me numër 36 në këpucën e tij, bënte kërdinë me Brazilin dhe u stolisen me titullin e botës.

Bebeto vjen në klubin e mirënjohur shqiptar, Partizanin e Tiranës. Mirë se vini ylli brazilian dhe si këshilltar i presidentit të Kuq, Gazmend Demi. Shprsojmë se ardhja juaj do ta sjellë shkollën braziliane. Bebeto në foto me Xhiliola Kocin, përfaqësuesen e Partizanit.