Home LAJME Yjet pa dhe me ‘make-up’ (FOTO)

Ndonjëherë qerpikët false dhe i kuqi i buzëve ndihmon për të theksuar tiparet tashmë të përsosura. Ky është rasti i Eva Riccobono, Anna Safroncik dhe Belen Rodriguez. Ndërsa ka edhe raste të tjera ku ndodg një metamorfozë e vërtetë si Nicole Scherzinger, modelja Kelly Brook dhe Pamela Anderson. Ja si duket yjet pa dhe me tualet!