Home LIFESTYLE Vuçiç: Kemi vendosur që asnjë polic shqiptar të mos shkelë në veri...

Aleksandar Vuçiç ka lavdëruar marrëveshjet e arritura në Bruksel, ndërmjet Qeverive të Serbisë dhe asaj të Kosovës.