Home LAJME VMRO-DPMNE: Nuk do të marrim pjesë në koordinimin në Kuvend

vmro

VMRO-DPMNE nuk do të marrë pjesë në koordinimin e paralajmëruar në Kuvend, informojnë nga partia.

“Talat Xhaferi nuk është zgjehdur kryetar i Kuvendit të RM-së në procedurë ligjore dhe grupi i deputetëve të VMRO-DPMNE-së nuk sheh arsye përse do t’i përgjigjej ftesës të cilën Talat Xhaferi e dërgon në cilësinë e kryetarit. Me përpjekjen për ta zgjehdur Talat Xhaferin për kryetar, LSD shkeli Kushtetutën dhe ligjet dhe Rregulloren për punë të Kuvendit”, kumtoi VMRO-DPMNE.

Më tej theksojnë se LSDM, me, siç thonë, politikën e vet destruktive de antishtetërore, duke manipuluar me popullin e Maqedonisë tregoi se nuk kujdeset për qytetarët, por vetëm për të ardhur në pushtet me çdo çmim.