Home LIFESTYLE Vjedhje e rëndë në Tetovë, mbi 50 mijë euro dëm

Me datë 20/21.06.2016 në periudhen kohore nga 16:00 deri 17:00 në rrugën Bllagoja Toska në banesën e A.I (37) persona tw panjohur kanë kryer vjedhje të rëndë. Ata pasi kanë hapur derën e blinduar kanë hyrë brenda dhe kanë marrë 40.000 euro, 10 orë të shtrenjta, stoli ari prej ku janë larguar pastaj. Policia ka marrë masat e nveojshme për zbardhjen e rastit./shqipmedia

shqipmedia

The post Vjedhje e rëndë në Tetovë, mbi 50 mijë euro dëm appeared first on Shqipmedia.