Home Uncategorized VIP-at bënë trupin asht e lëkurë (foto)

Ajo që i ka bërë sfidë femrave të shëndosha është ish pupa Silvia Abbate që në profilin e saj në Twitter poston një foto me bikini dhe shkruan: ‘Palestra, lodhja dhe heqja dorë nga shumë ushqime janë të nevojshme… Ju çfarë mendoni?! Përshëndetje bufalaqe!’