Home LIFESTYLE VIDEO e re: Një nga huliganët në Parlament ishte me pistoletë?

Në rrjetet sociale paraqitet një video e re nga protestat e dhunshme më 27 prill në Parlament.

Videoja tregon se si një nga huliganët ka hyrë në sallën e konferencës për shtyp me armë në brez, ku cak sulmi ishin deputetët e LSDM-së, BDI-së dhe Aleancës për shqiptarët.