Home LIFESTYLE Ulërit i përgjakur, kështu duket njeriu i cili është pushtuar nga djalli...

Në internet u shfaqen pamjet e një njeriu me një plagë të hapur në fytyrën e tij, duke ecur nëpër korridor të spitalit, përderisa ai thuhet se është pushtuar nga djalli.

Videoja është regjistrua nga një punëtor i spitalit të Rios në Brazil, i cili kishte shkuar në spital pasi është qëlluar në fytyrë.

Gjaku rrjedhtë nga plaga e hapur, por pacienti nuk ndalej duke ulëritur.

Sytë e tij ishin të errët dhe zëri i tij ishte ngjirur duke u përpjekur për të shpjeguar lëndimet e tij.

Stafi i tmerruar i spitalit duket se nuk janë afruar afër tij, raporton Dailu Mail, transmeton Indesonline.

Nga video shihet qartë se si ata ishin duke u përpjekur për të mbajtur një distancë të sigurt nga ai.

Nuk dihet nëse më vonë dikush është kujdesur për të, ose se sa ishte ai dëmtim i rëndë.