Home LAJME U vendos ndriçimi publik i rrugës “192” në Çair (Foto)

largea_dsc24951-480x3201437406343

Komuna e Çairit perfundoi punimet në rikonstruimin e ndriçimit publik të rrugës “192” në Bit Pazar e cila rrugë është me gjatësi prej 300 m dhe në të njëjtën janë vendosur tetë shtylla të reja për ndriçim si dhe janë riparuar nëntë shtylla të drurit me vendosjen e vandermave për ndriçim.

DSC_25141 largea_dsc24951-480x3201437406343