Home LIFESTYLE U ankua që nuk ka para por ja çfarë klipi ka bërë...

Është një nga këngëtaret më të suksesshme shqiptare. Silva Gunbardhi ka publikuar këngën e re të titulluar ‘Marak’ që është në bashkëpunim me Defrin.

Teksti dhe melodia e kësaj kënge janë bërë nga Dafi kurse muzika dhe arazhmanti nga Alsked Rrenja.

‘Marak’ është finalizuar edhe me një klip interesant nga Max Production.

Kur jemi te klipi, përpos që është dukur bukur, Sliva shihet me veshje shumë të shtrenjta, edhe pse dikur u ankua për gjendjen ekonomike!