Home LIFESTYLE TV21 Maqedoni starton me emision të ri debativ

Shkup – Nga e marta starton emisioni më i ri debativ në eterin e Tv21 që emitohet në Republikën e Maqedonisë.

Emisioni në fjalë titullohet “Klik plus”, ndërsa drejtues i saj do të jetë moderatorja Anita Latifi.

Çdo të martë dhe të mërkurë do të keni mundësi që të ndiqni këtë emision në fillim prej ora 21 e 30 min, në të cilin do të trajtohen tema të ndryshme politike, ekonomike nga vendi dhe rajoni, me politikan, ekspert dhe analist të ndryshëm. www.tv21.tv

The post TV21 Maqedoni starton me emision të ri debativ appeared first on Shqipmedia.