Home LAJME Trampi e paralajmëroi Komin të mos nxjerrë informacione në opinion

trump

 Presidenti amerikan Donald Tramp e paralajmëroi ish drejtorin e Byrosë  Federale të Hetimit Xhejms Komi, kur të martën e shkarkoi nga funksioni, të mos nxjerrë informacione në opinion.

“Është mirë Komi të shpresojë se ekzistojnë regjistrime nga bisedat tona para se të fillojë të japë deklarata për gazetarë”, shkroi Tramp në Tuiter.

Ai dje tha se ka biseduar me Komin dhe e ka pyetur nëse kryhen hetime lidhur me pohimet për marrëveshje sekrete me Rusinë.