Home LIFESTYLE Topi i Artë: Deklarata e Ibrës për Messin nuk ishte e vërtetë

“Nëse do të ma jepnin Topin e Artë, unë do t’ia dorëzoja Messit”, kjo ishte deklarata dhe lajmi më i rëndësishëm i ditës së djeshme të ‘supozuar’ të dhënë nga Zlatan Ibrahimovic.

Ditën e djeshme mediat e mëdha botërore të sportit u morën me deklaratën surprizë të Zlatan Ibrahimovic, i cili deklaroi që nesë do t’ma jepnin mua topin e Artë, unë do t’ia dorëzoja Messit.

Por suedezi ditën e sotme ka hedhur poshtë këtë deklaratë, e cila më vonë u zbulua nga se ishte një gënjeshtër e servuar nga një portal informative.

“Ditët e arta të gazetarisë”, ka shkruar faqja që kishte publikuar citatin fals të Ibrahimovicit, duke postuar edhe fotot të mediave që e kishin publikuar si të mirëqenë.