Home TEKNOLOGJI Tmerri i vërtetë dhe rrëfimi trishtues i familjes Ajdini nga Kumanova sot

Familja Ajdini nga Kumanova që jeton në rrugën “Tode Mendol” thekson se ka përjetuar tmerrin nga përleshja e mëngjesit të sotëm në Kumanovë.

Familjarët rrëfejnë për INA gjithë tmerrin e përjetuar, por edhe arrestimin e pafajshëm të familjarit të tyre Besnik Ajdini, derisa ishte duke fjetur bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët.

Ajo thekson se për disa sekonda i kanë shpëtuar vdekjes, kur një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar në dhomën ku po flinin dhe nga e cila ishin tërhequr disa minuta para shpërthimit.

“Ka ora 5 kemi qenë duke fjet. Vetëm kemi ni krismat në dhomë. Krismat kanë ardhur në dhomë. Jemi çuar nga dhoma dhe jemi strehuar. Krismat sjanë ndal për dy orë. Në ora 09.00 kërkova ndihmë nga policia. I thash ngadal se ka fëmijë, pleq. Na kanë marrë na kanë nxjerrë jashtë. Burrin tim Besnik Ajdini e morën dhe nuk e dijmë nga e kanë çu. Ai në atë moment ka qenë në dhomë”, thekson për INA, Lulja, bashkëshortja e Besnikut që është ndaluar nga policia.

Ajo thekson se ta kishin ditur se kjo do ti ndodhte do ta kishin braktisur shtëpinë, por paprimtas ti gjejë ky tmerrë i vërtetë, derisa ishin duke fjetur. Kjo familje thekson se kanë dëgjuar se ka edhe viktima, edhe të plagosur, sepse plumbat kanë vërshuar nëpër shtëpi.