Home LAJME Teuta Arifi të hënën konventën promovuese në Tetovë

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi të hënën e nis rrugën e fitores. Në ora 19.00 Teuta Arifi do të promovojë kandidatët për këshilltar si dhe programin e saj për katër vitet e ardhshme.

Ndryshe në anketën e fundit të Institutit Amerikan -IRI Teuta Arifi ishte dyfish më e votuar se kandidatët tjerë dhe me 15 tetor do të jetë kandidatja më e votuar në këto zgjedhje.