Home LAJME Tetova “vishet” me gjelbërim (foto)

arifiii

Tetova ka nisur të “vishet” me gjelbërim. Komuna e Tetovës ka ndërmarrë iniciativë për të rregulluar hapësirat e gjelbërta në qytet. Aktiviteti u realizua nga NPK Tetova dhe është në kuadër të fushatës gjithëpërfshirëse ekologjike “Pranvera e Gjelbërt”.

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi ka ndjekur nga afër punimet.

arifiii
Hapësirat e ngushta të ngelura mes pallateve, qarkoret e vogla të qztetit dhe disa hapësira në periferi që janë të mbuluara nga mbeturinat, përbejnë statistikën zyrtare të Komunës së Tetovës, për hapësirat e gjelbra.

arifiiiiiii

Këto hapësira me përmasa oborresh mbarë qytetit, konvertohen në një sipërfaqe prej 411 mijë metër, hapësira të gjelbra në qytetin e Tetovës.

arifi