Home LIFESTYLE Tensione në fshatin Haraçinë të Shkupit – VIDEO

Televizioni “24 Vesti” raporton për tensione në Haraçinë, për shkak se rreth 600 shtëpi janë shkyçur nga EVN dhe qytetarët kanë dalë në protesta dhe kanë bllokuar rrugët, transmeton Gazeta Lajm. Protestuesit kërcënohen se do t’i shkulin shtyllat elektirke të EVN-së nga pronat e tyre.