0 372

Një studim i fundit tregon se Mark Zuckerberg kishte gabuar në vlerësimet e tij. Tinejxherët janë të lodhur nga publikimet e të dhënave të jetës...
0 694

PËRFAQËSIMIT TË DREJTË DHE ADEKUAT NË PIKPYETJE? LIGJI PËR NËNPUNËS ADMINISTRATIV ËSHTË MIRATUAR “NATËN VONË” DHE MINISTRAT SHQIPARË KAN QENË...
0 1273

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 469

Dafina dhe Ledri i janë bashkuar nismës së ‘Ice Bucket Challange’ por ndryshe nga pjesa më e madhe e...
0 530

Aktori i humorit Vedat Bajrami këto kohë është pak më i lirë dhe siç duket po e shijon jeten....
0 394

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, sot mori vendimin për "kontestin" ndërmjet PDK-së dhe LAN-it. Në aktgjykimin e shpallur në faqen...
0 433

Të dhënat e Bankës Popullore të Maqedonisë tregojnë se në katër muajt e parë të këtij viti mërgimtarët kanë...
0 751

Kush dëshiron të vijë te bashkëshorti në Gjermani duhet të dëshmojë se ka njohuri të gjuhës gjermane. Edhe pse...
0 498

Vendimi i datës 7 Gusht 2014 për bashkimin e energjive pozitive, nacionaldemokratike, konservatore dhe organizim me shtrirje etnike të...
0 385

MPB nuk do t’i përgjigjet thirrjes së kryetarit të BFI-së, Sulejman Rexhepi që të kontrollohen personat të cilët po...