0 1187

Lëvizja BESA konsideron se “plani reformues 3-6-9” i prezantuar sot nga kryeministri, Zoran Zaev dhe zëvendës kryeministri,...
0 491

Nuk pushojnë kritikat midis qeverisë dhe opozitës për atë se kush ka pasur më tepër afera me tenderë dhe shitjen së...
0 504

Kanë vazhduar edhe sot përplasjet mes dy partive më të mëdha politike maqedonase VMRO DPMNE. Nga partia e Gruevskit deklarojnë se Komuna e Strumicës...
0 352

Kriza politike që kishte filluar me Komisionin Anketues për ngjarjen e 24 dhjetorit, vazhdoi me arrestimin e Shipoviqit dhe po kulmon...
0 381

VMRO DPMNE-ja vazhdon me publikimin e dokumenteve me të cilat akuzon kryetarin e LSDM-së për shpërndarjen e tenderëve në Komunën e...
0 411

Komuna e Strumicës, kryetar i së cilës është lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, ka lidhur kontratë edhe me firmën e vëllait...
0 330

Kryetar i PDSH-së, Thaç i ka komentuar sot refuzimin që i bëri Zoran Zaevit të LSDM-së për takim në Tetovë. Thaçi...