0 342

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i Kosovës njoftoi se në mbledhjen e fundit ka akredituar grupin e IX...
0 702

“Shqiponja” do të jetë i vetmi kryetar dege, deri më tani, që është zgjedhur nga vetë populli, pa diktat....
0 434

Veprimtari i çështjes kombëtare në diasporë, intelektuali, biznesmeni dhe ish kandidati për kryetar të Komunës së Dibrês, Ibrahim Kolari...
0 472

​Sot në Kantonin e Zug-ut po zhvillohen zgjedhjet për Parlanmentin dhe njëkohësisht edhe përr Qeverinë e Kantonit. 246 veta...
0 335

Sipas të dhënave të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës kumtoi se në afatin e dytë të gushtit, ka...
0 358

Ai ka thënë se BIK e mbështet operacionin e fundit policor, i cili siguron ardhmërinë e vendit dhe sigurinë...
0 384

Partia Demokratike e Kosovës dhe blloku i partive Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma,...
0 366

Policia e Kosovës, e vënë në kërkim të vrasësit të Elvis Pistës, ish kandidatit të PDK-së për deputet në...
0 438

Jeta e natës në bregdetin e Ulqinit është ndër më të mirat në rajon, por një gjë e tillë...
0 428

Shërbimet e emergjencës kanë thënë se 20 palestinezë janë vrarë dhe së paku 120 të tjerë janë plagosur gjatë...