0 1511

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 417

Gjatë këtyre takimeve zonja Bregu u ka paraqitur ndërkombëtarëve një draft prej pesë pikash, ku Fleckenstein ka marrë përsipër...
0 413

Projektbuxheti i vitit 2015 do të nisë sot të shqyrtohet në Komisionin për Financa dhe Buxhet. Buxheti është projektuar me...
0 346

Drejtori i Ndërmarrjes së Transportit Publik-Shkup, Misho Nikollov vazhdon me deklaratat e tij kundërshtuese. Ndryshe nga 1 javë më parë kur...
0 393

Këshilli i qytetit të Shkupit edhe përkundër paralajmërimeve sot nuk shqyrtoi kërkesën e PDSH-së për të diskutuar për gjuhën shqipe dhe...