0 385

Nowadays, a number of supplements-are getting used for minimizing fat effectively. These tablets have various kinds of components and substances that are...
0 365

Improve YouTube Sights – Permit Additional to Look At Your Movies! If you should be attempting to improve YouTube sights for...
0 872

Këshilltari i BDI-së në Qytetin e Shkupit Qemajl Musliu dhe Udhëheqësi i sektorit për urbanizëm në Komunën e Çairit, Xhengis Hani kanë mbajtur një...
0 718

Madje, ata edhe në xhami i kanë shkuar mprap kryeministrit turk, vetëm e vetëm që të përshëndeteshin me të...
0 586

Videoja që tregon shpërthimin e një pikë karburanti në qytetin rus të Makhachkalas, është publikuar në internet. Shpërthimi është marrë nga dritarja e një ndërtese,...
0 462

Pas iniciativës nga organizata joqeveritare “Eco Guerilla” nëpërmjet rrjetit social Facebook, ndryshe nga dy herët tjera qindra qytetarë të...
0 157

Nismëtari i Lëvizjes për Reforma në PDSH, Ziadin Sela, ka deklaruar se ka ardhur momenti t’i thuhet stop kësaj...
0 1449

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 500

Incidenti, në kryeqytetin afgan, Kabul, është shkaktuar nga talibani në nëntor, në një përpjekje të pasuksesshme për të vrarë...
0 493

Policët nuk janë vetëm për të mbajtur rend dhe ligj e aq më pak vetëm për të futur frikë....