0 1170

Organizata Humanitare “Hilal” pranë Bashkësisë Fetare Islame (BFI) ka realizuar një aksion humanitar, në bashkëpunim me kompaninë energjetike "EVN", të cilët kanë donuar ndihme...
0 457

Të dashur miq dhe bashkëqytetare të mi të Tetovës, Ndihem i obliguar që të informoj dhe sqaroj bashkëqytetaret e...
0 389

PDSH organizoi Akademi përkujtimore në përvjetorin e ditëlindjes së Arbën Xhaferit Me rastin e përvjetorit të ditëlindjes së ish kryetarit...
0 346

Vizita e zëvendëses së ndihmësit të sekretarit të mbrojtjes amerikane, Evelin Farakas në Shkup ka nxjerr para gazetarëve Ministrin e Mbrojtjes,...
0 360

Instituti Ndërkombëtar për Lindjen e Mesme dhe Ballkanit (IFIMES ) me seli në Lubjanë, publikoi një analizë, ku ndër...
0 320

Instituti Ndërkombëtar për Lindjen e Mesme dhe të Ballkanit (IFIMES ) me seli në Lubjanë, nuk e ka lënë...
0 378

"Kur në vitin 2006 Nikolla Gruevski i fitoi zgjedhjet parlamentare, perceptimi ishte se ai kishte arriutr të reformojë VMRO-DPMNE....