0 223

Për dallim prej ish pjesëtarëve të UÇK-së, shumë prej të cilëve janë arrestuar dhe janë vrarë në aksione policore...
0 223

Është ulur të flejë si çdo natë tjetër me të birin e saj, me të vetmin njeri...
0 445

Pesëmbëdhjetë vjeçarja Tijana Juric e cila ishte zhdukur me 26 korrik në Vojvodinë, është gjetur e vrarë....
0 443

Portali Almakos ka siguruar një video ekskluzive ku është filmuar në disa sekonda grabitja e sotme e...
0 428

Një vjedhje që nuk përfundoi ashtu siç kishin planifikuar autorët, ka lënë sot një të vdekur dhe...
0 231

Dy fëmijët që kanë qenë dëshmitarë të vrasjes makabre të nënës dhe tezes së tyre në Aerodrom...
0 254

Përpjekja e Natashës për të ndërprerë mardhënien me Igorin është edhe arsyeja e vrasjes së dyfishte dhe...
0 282

Bëhet fjalë për një vrasje të dyfishtë ku viktimat janë dy motrat nga Shkupi Natasha 34 vjeçare...
0 298

Dz gratë të cilat u vranë në lagjen Aerodrom nuk kanë pasur lidhje farefisnore, thonë  fqinjët e...
0 260

Një ngjarje e rëndë tronditi qarkun e Fierit mëngjesin e sotëm. Një person...