0 353

Zoran Zaev ka obligim para qytetarëve t’i përmbushë premtimet për punë transparente dhe inkluzive, posaçërisht kur bëhet...
0 253

VMRO-DPMNE ditën e djeshme festoi 27 vjetorin e ekzistimit të partisë politike dhe 124 vjetorin nga themelimi i Organizatës.
0 276

VMRO-DPMNE është parti demokratike dhe moderne e cila u jep mundësi të njëjtë të gjithë anëtarëve...
0 402

Kryetari i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski deklaroi sot se ka ndodhur një tentativë për atentat ndaj ish-ministrit të...
0 328

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në pjesën e pasdites nga vazhdimi i katërt i seancës solli ndryshime...
0 281

Përmes një kumtese dërguar mediave, VMRO-DPMNE-ja e dënon ashpër tentimin për vrasjen e Nikolla Todorovit, ish-ministër...
0 1299

Kreu i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ndryshon qëndrimin lidhur me mundësinë e përfshirjes së PDSH-së në qeveri. Ai tha se sot se nuk...
0 467

Kryetari i Komunës së Strugës i shoqëruar nga bashkëpuntorët e tij më të afërt mori pjesë sot në ceromonin inaguruese që banorët e...
0 651

Institucioni i radhës që goditet nga nacionalizmi maqedonas i VMRO-BDI-sëështë Radio Televizioni shtetërorë i Maqedonisë. Prej të martën MTV-ja ka marr të gjitha kompetencat...
0 306

Në opinionin e gjerë shqiptar në Maqedoni është krijuar përshtypje e gabuar lidhur me qëndrimin e drejtorit të ITSHKSH-së, Skender Asani. Pasi njihet...