0 1115

Lionel Messi ka rënë dakord të nënshkruaj kontratë të re te Barcelona duke vazhduar qëndrimin deri në...
0 635

Kole Diamanti u paraqit në opinion në vitin 2004, duke “ndriçuar” disa manifestime të organizuara prej BDI-së. Paraqitjen e tij...
0 580

Kanë kaluar plot 10 vjet nga vdekja e ish-të dashurit të aktores së njohur turke, Beren Saat e njohur...
0 624

Në Kuvendin e Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për punë dhe politikë sociale.Pikë e vetme në rend dite të...
0 390

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot në vazhdimin e tretë të seancës së 84-t do të debatojë rreth Propozim-ligjit për ndryshim...
0 504

Kuvendi i Maqedonisë do ta mbajë seancën e 84-të në të cilën do të debatohet për Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim...
0 351

Turqia sot do të hapë tunelin hekurudhor nën Bosfor, i cili do të lidhë pjesën aziatike dhe evropiane të Stambollit.Ky...
0 457

Një bombë, e cila kishte në shënjestër një tren në jugperëndim të Pakistanit, ka vrarë së paku pesë persona dhe ka...