0 1209

Pa dyshim se ngjarja më e madhe pas Lidhjes së Prizrenit është Kongresi i Alfabetit në Manastir. Ai kongres...
0 1186

Ish kryeministri dhe kryetar i VMRO-Popullores Ljubço Georgievski është investitori kryesor i hotelit të ri barok, të planifikuar nën...
0 753

Fakti që vizita e parë në Evropë e kreut të Vatikanit ishte mu në Shqipëri e bën këtë vizitë...
0 1191

Papa Françesku mbërrin në Shqipëri, duke nisur këtë vizitë historike për vendin tonë. Ati i Shenjtë shkeli tokën shqiptare...
0 1224

E, çka s’kemi parë deri më tani nga këngëtaret? Në fakt i kemi parë thuajse të...
0 1234

Këngëtarja Alicia Keys ka pranuar se është në pritje të fëmijës së saj të dytë me...
0 2025

Ajo është një nga balerinat më të mira në Shqipëri dhe njëkohësisht bashkëshortja e një prej...
0 1228

Këngëtarja Adelina Berisha ka postuar një foto në Facebook, ku ekspozon linjat e saj perfekte, sidomos...
0 1233

Pas suksesit të treguar me hitin e saj “E dehun jam” këngëtarja e re, e tepër...
0 1110

Justin Bieber mund të ketë bërë përpjekje për të provokuar Orlando Bloom me publikimin e disa...