0 1167

Në rrugët e kryeqytetit është zhvilluar sot një tjetër protestë, por këtë herë kauza e saj është sociale. Qindra të punësuar të ndërmarrjes shtetërore...
0 1123

Ali Ahmeti në arritjet e BDI-së përgjat këtij viti nuk la pa përmendur edhe çështjen e stemës, ku me këtë rast tha se ...
0 1182

Ali Ahmeti në arritjet e BDI-së përgjat këtij viti nuk la pa përmendur edhe çështjen e stemës, ku me këtë rast tha se ,...
0 1774

Duket se këngëtari shqiptar nuk ka humbur shumë kohë. Blero pas ndarjes zyrtare nga aktorja dhe prezantuesja Teuta Krasniqi, duket se ka gjetur shoqëri...
0 1157

Zëvendës Kryeministri për implementimin e MO-së, Musa Xhaferi ka thënë se ligjet e reja do e çojnë përpara zbatimin e parimit të përfaqësimit të...
0 1151

Në sistemin arsimor është i nevojshëm mekanizëm i cili do ta garantojë kualitetin minimal të diturisë dhe pikërisht për këtë dëshirojmë ta vendosin provimin...
0 1122

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) Ali Ahmeti sot me rastin e fund-vitit organizon takim tradicional, ku para bashkëpunëtorëve dhe funksionarëve të BDI-së...
0 1157

Numri i të vdekurve nga Ebola në tre vendet e Afrikës Perëndimore, të goditura më së keqi nga epidemia, ka arritur në 7,573, ka...
0 1655

Së pari e kamë parë në autostradë, disa persona po vraponin pas tij. Ndalova për të blerë karburant, ndërsa derisa isha duke paguar llogarinë...
0 1289

Për të gjithë ju që ndoshta e keni harruar këtë moment, ne ua sjellim edhe një herë foton kur aktorja e famshme Angelina Jolie...