0 545

Studenti amerikan Oto Uarmber, i cili është  liruar nga burgu pasi që është mbajtur në robëri në...
0 437

Partia konservatore e Tereza Mej filloi negociata me Partinë sindikaliste demokratike të Irlandës Veriore për përbërjen e...
0 408

Koreja Veriore plotësisht i refuzon sanksionet e OKB-së kundër qytetarëve dhe entiteteve të saj si dhe...
0 435

Lideri i Koresë Veriore Kim Jong Un ka shtuar aq shumë peshë e cila ka ndikuar aq ai ti...
0 543

Drejtori i Fondacionit “Rockfeller Brothers” për Ballkanin Perëndimor, Haki Abazi, thekson se marihuana në Lazara nuk duhet të luftohet,...
0 415

Ish deputeti Izet Zeqiri i është përgjigjur apelit të gazetarit Llatas që maqedonasit të unifikohen dhe t’i sigurojnë VMRO-DPMNE-së...
0 400

Në Korenë Veriore janë vrarë të gjithë familjarët më të afërt të zëvendëskryetarit të ekzekutuar paradokohe të Komitetit kombëtar...
0 401

Presidenti i Maqedonisë Gjorge Ivanov sonte në Gjevgjeli do të organizojë pritje për anëtarët e korit diplomatik, të akredituara në Republikën...
0 423

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka deklaruar se lajmi për vrasjen e këshilltarit në asamblenë e Mitrovicës Veriore, Dimitrije...
0 408

Mosnënshkrimi i deklaratës së betimit sipas ligjeve të Republikës së Kosovës nga Krstimir Pantiq, i cili është zgjedhur kryetar...