0 1525

Fushata për lirimin e hapësirave të publike po vazhdon të zbatohet me sukses dhe ka regjistruar tashmë efektet e para pozitive, për të kthyer...
0 443

Policia dje ka kryer kontrolle në 33 objekte hotelierike, prej të cilëve 16 në rajonin e Negotinës dhe 17...
0 480

“Speciallcat” sonte bashkë me Inspektorët e Tregut dhe Inspektorat e DAP-it të, çase më parë kanë vazhduar me operacionet...
0 431

Inspektorët e Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) dhe ata të Inspektoratit të Tregut të shoqëruar nga forca...
0 491

Kreu i Komunës së Strugës, njëkohësisht edhe Iniciuesi për reforma brenda PDSH-së, Ziadin Sela dje themeloi Këshillin në Bogovinë...
0 359

Kuvendi i Kosovës sot mbanë seancën e radhës ku komisioni ad hoc do ta prezantojë raportin e punës për Reformën Zgjedhore.Në...