0 784

Përdorimi i internetit, si mjet i domosdoshem komunikimi viteve te fundit, solli ne mode përdorimin e patjetersueshem...
0 294

Gjatë ditës së sotme janë vendosur udhërrëfyesit në tre gjuhë, shqip, maqedonisht e anglisht të “Korridorit 8” që tashmë...
0 271

Ylli i vërtetë i panairit të librit në Kopenhagë ishte 18-vjeçari mysliman nga getoja arabe Aahus, Yahya Hassan, i...
0 304

Derisa bashkëpartiaku i tij Shemsi Veseli ka dalë hapur duke treguar se kujt do tija jap votën, Lirak Çelaj,...
0 240

Beogradi mjeshtërisht i kthen në propagandë të aspiratave të tij numrat e pakësuar për shqiptarët në Serbi dhe të...
0 299

Më shumë se një milion euro janë të hyrat që kompania serbo-kroate “Saybolt Pan Adriatika” arrin të inkasojë brenda...
0 469

Afaristi shqiptarë ka dashur të gostis yllin serbe Ana Nikoliq, por ajo është dashur ta refuzojë për shkak të...
0 289

Pas 15 vitesh në qarkullim, programi i famshëm për të dëgjuar muzikë, Winamp do të mbyllet më 20 Dhjetor...
0 247

Ende nuk ka asnjë gjurmë nga e mitura Maja e cila kohë më parë pasi u dashurua iku nga...
0 265

Beteja për zgjedhjen e anëtarëve të Gjykatës së Lartë ka qenë dhe mbetet “thembra e Akilit”, jo vetëm për...