0 831

«Serbët nuk e kanë të panjohur ta heqin qafe cilindo politikan të tyre, i cili nuk u shkon për shtati. Ne kemi shërbim jashtëzakonisht...
0 338

"Mendoj se ky popull tanimë aq shumë është ambijentuar të jetojë në këtë shtet ku mbretëron paligjshmëria, saqë as...
0 394

As ambasadat. Krejt vendi është në pritje se çka po thotë pushteti më i lartë në këtë vend. Çka...
0 440

Marrja e statusit të vendit kandidat do të jetë një hap më shumë, që e çon Shqipërinë më pranë...
0 286

Shqipëria bind skeptikët dhe merr statusin e vendit kandidat. Komisioneri për Zgjerim Stefan Fyle ishte i pari që konfirmoi...
0 291

Shqipëria bind skeptikët dhe merr statusin e vendit kandidat. Komisioneri për Zgjerim Stefan Fyle ishte i pari që konfirmoi...
0 305

Nuk e kanë përmbajtur gëzimin as VIP-at. Ndërsa Bashkimi Europian miratoi dhënin e statusit të vendit kandidat për anëtarësim...
0 262

Moti sot në vendin tonë pritet të jetë me diell dhe i ngrohët, ndërsa gjatë pasditës do të ketë...
0 252

Dyzet gjykatës të Maqedonisë, gazetarë dhe avokatë sot dhe nesër do të marrin pjesë në trajnimin i cili do...
0 475

Deputeti i PDSH - së, Bekim Fazliu ka reaguar sot pas publikimit të lajmit se ai ndër të...