0 385

Në një javë të vështirë për shtetin, u takuam për të dhënë mbështetjen e ndërsjellë të vlerave...
0 375

Komunat shqiptare të cilat administrohen nga BDI do të ndihmojnë banorët e Kumanovës pasi pronat e këtyre...
0 323

Një strehimore e ISIS është zbuluar me përplot pasaporta false të qytetarëve nga Evropa dhe SHBA-ja....
0 395

Mbrojtësi Marcelo, është bërë gaz i botës për një moment në ndeshjen që përfundoi barazim 1:1...
0 297

Prokuroria Themelore Publike Shkup ka ngritur propozime për akuzë kundër 12 personave për vepër të kryer penale...
0 307

Ekonomia e Maqedonisë sivjet sipas parashikimit më të ri të Bankës Evropiane për Ripërtëritje dhe Zhvillim (BERZH)...
0 393

Edhe pse vizita e tij në Shqipëri ka zgjatur vetëm një ditë, të shumta kanë qenë emocionet...
0 277

Izraeli të mërkurën ka ngritur akuzë ndaj 7 personave për trafikim ndërkombëtar të organeve dhe organizim...
0 331

Kryetari i BDI-së,  Ali Ahmeti është takuar sot në Shkup me Përfaqësuesin special të OSBE për Ballkanin...