0 547

“Alo Qeveria”, “mos luani me dinjitetin e arsimtarëve”, “pa arsim s`ka zhvillim”, këto ishin disa nga parullat...
0 329

­ BDI-ja dhe LSDM-ja si duket kanë arritur marrëveshje për përdorimin e gjuhës shqipe në nivel institucional,...
0 805

Peshku, në këtë rast, është emri i këtij shteti, epilogu i të cilit, edhe pse kaluan njëzet e ca...
0 1438

Këto dit syri im sheh në rrjetet sociale një çfarë portali me emrin REPORTER i cili "dhunshëm" me SPONSORED...
0 739

Teuta Krasniqi,e cila kohëve të fundit u përfol shumë për ndarjen e saj nga këngëtari Blerim Muharremi-Blero ,kohë më...
0 549

Me 61 viota të fituara, Resi Abdurahmani është zgjedhë kryetar i ri i degës së BDI në Tetovë, në...
0 2278

Një faqen me fansa të aktores Teuta Krasniqi dhe të këngëtarit Blerim Muharremit – Bleros kërkojnë që këta të...
0 561

Të dielën mbahet Kuvendi Zgjedhor në degën e Tetovës të Bashkimit Demokratik për Integrim, ku do të vendoset se...
0 797

Në zgjedhjet brendapartiake të BDI-së, çudirat nuk kanë të ndalur. Duket se kjo është faza më e vështirë e...
0 510

Gjendja aktuale e krijuar nga shtimi i substancave ndotëse në atmosferë është problem madhor për zgjidhjen e të cilit...