0 359

Ndryshimi i kushteve në të cilat shkollohen nxënësit varësisht gjuhës në të cilën e zhvillojnë mësimin – nuk është vetëm një perceptim mbi bazën...
0 1742

Fushata për lirimin e hapësirave të publike po vazhdon të zbatohet me sukses dhe ka regjistruar tashmë efektet e para pozitive, për të kthyer...
0 461

Kuqezinjtë fitojnë 2:0 Pobedën në ndeshjen e parë kontrolluese të kësaj faze përgatitore. Golat u shënuan nga Junior në fund të pjesës së parë...
0 460

53 vjeçari nga Tetova ka denoncuar në Policinë e Tetovës zhdukjen e djalit të tij 28 vjeçar, transmeton portali Shqipmedia. Sipas policisë, dje rreth orës...
0 1050

Vazhdojnë edhe më tej përplasjet në Lëvizjen BESA. Mbështetësit e Bilall Kasamit paralajmërojnë padi penale kundër hapjes së selisë paralele në Tetovë nga...
0 415

Bujqit prej sot deri më 30 qershor mund të parashtrojnë kërkesa për vlerësimin e dëmeve në...
0 1125

Në përputhje me Ligjin Antikorrupsion, të gjithë deputetët e zgjedhur dhe funksionarët shtetëror janë të detyruar...
0 467

Prej sot e deri më 16 qershor të gjithë bartësit e ekonomive bujqësore ose organizatave të prodhuesve,...
0 376

Lym nga balta, gurë, dru dhe mbeturina tjera ende po e bllokojnë rrugën rajonale Tetovë – Jazhincë...
0 408

Komunikacioni në rrugën rajonale Tetovë – vendkalimi kufitar Jazhincë, afër fshatit Poroj është në ndërprerjeje për shkak...