0 473

Partitë vazhdojnë të taktizojnë rreth kandidatëve për zgjedhjet presidenciale. Ende nuk ka asnjë marrëveshje mes partive qeveritare VMRO DPMNE dhe BDI...
0 446

Ndotja e ajrit në Shkup ka ndezur alarmin e institucioneve nga prezenca jashtë normave të lejuara e grimcave të...
0 332

Kundër tentativës së mbrëmshme për rrënimin e përmendores së Car Dushanit ka reaguar edhe partia maqedonase Dinjiteti. Kryetari i kësaj partie...
0 496

Zëdhënësi i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ernest Luma, ka akuzuar rëndë deputetin e PDK – së, Berat Buzhala....
0 358

Stojanço Angelov është kandidat për kryetarë shteti nga partia Dinjiteti, në zgjedhjet e ardhshme në pranverë. Fillimisht do duhet t’i grumbullojnë...
0 276

Edhe 22 vite pas mëvetësimit të Maqedonisë si shtet i pavarur dhe demokratik, bashkëjetesa mes dy komuniteteve më të mëdha vazhdon...
0 307

Prezantimi i platformës së ambasadorit maqedonas të sapo emëruar në Shqipëri, Stojan Karajanov, është shoqëruar me polemika të ashpra...