0 481

Shumëkush u çudit. Të martën në orën 18 30 stafi i kryeministrit kishte lajmëruar një konferencë shtypi lidhur...
0 326

Edhe pse përbërja e re e Komisionit Evropian do të publikohet në fund të muajit, burime të Dojçe Veles...
0 285

Përmes një konference për shtyp, këshilli organizativ i protestave kundër rastit “Monstra” ka përsëritur edhe një herë kërkesat e...
0 242

Në legjislaturën e kaluar kishte qëndrime të ndryshme nga ana e deputetëve rreth ndryshimeve në Projektligjin për të drejtat...
0 308

Kryeministri turk Rexhep Taip Erdogan është i bindur se të dielën do të fitojë në zgjedhjet e para të...
0 337

Para disa ditëve në emisionin Rubikon, në televizionin e Kosovës – KTV, deputeti i BDI-së, dhe Këshilltari politik i...
0 325

Si duket tek qytetarët e Komunës së ka filluar të akumulohet pakënaqësia e përgjithshme qytetare nga puna e deritanishme...
0 434

Mbetet e paqartë nëse Ministria e Shëndetësisë do të paguajë dëme, dhe sa kundrejt firmës "Vizaris ", pas ndërprerjes së kontratës...
0 409

Reagimi i plote nga Tv Uskana: Mediat shqiptare ku bën pjesë edhe TV Uskana detyrohen që të paguajnë taksat obligative...
0 305

Rreth 350 policë turq janë shkarkuar nga puna gjatë natës në Ankara. Ky vendim ka lidhje me një operacion...