0 523

Lideri i Koresë Veriore, Kim Jong-Un  deklaroi se përleshja me SHBA-në ka hyrë në “fazën përfundimtare” duke...
0 625

Do ju rrëfej për një njeri të jashtëzakonshëm, një njeri “lindur për të këndur” që djajtë e kuq e...
0 520

Koreja e Veriut është duke spastruar sistematikisht të gjithë popullsinë e saj me aftësi të kufizuara, duke i zhdukur...
0 347

Ambasadori i Argjentinës në Beograd, Ricardo Fernandez ka vlerësuar se serbët dhe argjentinasit kanë raporte shumë të afërta dhe...
0 442

Në raportin tremujor të Ban Ki-moon-it për Kosovën, kërkohet nga partitë politike në vend që të zgjidhin problemet e...
0 484

Sot në hapësirat e Presidencës presidenti i shtetit Gjorge Ivanov ka thirrur mbledhje të Këshillit të Sigurimit. Në këtë...
0 401

Ministri i Punëve të Jashtme, Ditmir Bushati, i pranishëm në Këshillin e Sigurimit të OKB-së në SHBA, deklaroi se...
0 400

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov dje për herë të parë pati fjalim në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të...
0 396

Sinjali i parë që ka dërguar BDI ndaj presidentit Ivanov është prezenca e disa përfaqësuesve të BDI në mesin e të cilëve edhe disa...