0 2526

Testi NIFTY mund te kryhet pas javes se 10-te te shtatzenise, me te cilin eshte e mundur...
0 355

Te gjitha grate shtatzena per here te pare kane mundesi te bejne analizen per anemine...
0 734

Dhjetra besimtare katolike kane mbajtur nje proteste gjate dites se sotme para maternitetit “Koço...
0 597

Gjinekologet shqiptare do te shkembejne eksperienca online me ata te Prishtines me qellim unifikimin e protokolleve...
0 340

Kur nje adoleshente ngel shtazenene me teper pritet per te shkuar drejt abortit sesa deshires per tu...
0 394

TIRANA - Emerohet drejtori i ri i maternitetit "Mbreteresha Geraldine." Ai eshte Blenard Nonaj. Nonaj u...
0 893

Kanceri i qafes se mitres, sa shpesh shfaqet dhe sa sa shpesh duhet kontrolluar
0 810

Si te kuptoni ciklet e gjumit te femijes suaj Crregullimet e gjumit zakonisht jane paraqitje e...
0 882

Pyetjet me delikate lidhur me mundesine per te mbetur shtatzane A mund...
0 418

20 mesime te medha nga femijet e vegjel Hej baballare, degjoni: Perderisa ju...