0 450

Me vendim të Kuvendit Qendror të partisë “Uniteti”, Zylfi Adili sot e ka shpallur shkrirjen e partisë...
0 1177

Lëvizja BESA konsideron se “plani reformues 3-6-9” i prezantuar sot nga kryeministri, Zoran Zaev dhe zëvendës kryeministri,...
0 420

Shumica parlamentare që përbëhet nga LSDM, BDI dhe Aleanca për Shqiptarët ka refuzuar propozimin rreth taksës radiodifuzive. Deputeti...
0 1122

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Aleanca për Shqiptarët i kumtuan emrat e kandidatëve për zëvendësministra në qeverinë e...
0 469

Enti Shtetëror i Statistikave, një burim i fuqishëm i shifrave dhe të dhënave shtetërore vazhdon të jetë...
0 1128

Pala shqiptare në qeverinë e re do të ketë gjashtë zëvendësministra dhe shtatë sekretarë shtetëror, mëson Agjencia...
0 1022

A mund të quhen “debate publike” aktivitetet me porosi, të paracaktuara për ta kaluar si formalitet qasjen kritike...
0 602

Sot me fillim ne oren 12, ne hapesirat e Shkolles Wilson, u mbajt Konferenca Shkencore Nderkombetare: “102-Vjet Shtet Shqiptar...
0 586

Në Luginë të Preshevës, 28 Nëntori është shënuar me vendosjen e flamujve kombëtarë në ndërtesat e institucioneve në Bujanoc...
0 533

Historia e çdo kombi njeh sukseset e mëdha, pikat e veta kulmore. Për kombin shqiptar kjo ditë është data...