0 1110

Pengjet e shpëtuara tregojnë se si e menaxhuan situatën e vështirë nën robërinë e organizatës ISID. Qytetarët turq të marrë...
0 1022

Imami i xhamisë së Shipolit në qytetin e Mitrovicës, Fatmir Latifi, duke e komentuar thirrjen për një protestë eventuale...
0 1124

Paneli i gjykatësve në rastin e Shefqet Krasniqit, ka marr vendin që seanca gjyqësore e paraparë të mbahet sot,...
0 808

Familjet të cilët janë shfrytëzues të mjeteve financiare në Gostivar u pajisen me veshmbathje të reja të cilat janë...
0 547

Çdo femër ka ëndërr që trupi i saj të jetë gjithmonë në formë. Por kjo gjë duket se nuk...
0 856

G​rupi i xhihadistëve të ISIS ka një strukturë të veçantë të organizimit. Mënyra se si ata financohen dhe për...
0 491

Zgjerimi mbetet pjesë e agjendës së BE-së. E jona është të fokusohemi në reformat dhe në mënyrë maksimale të...
0 1191

Kryeministri Rama tha se ka kërkuar nga Samiti i Uellsit që të nisë një marrëdhënie e re për vendet...
0 514

“Verësoj që populli skocez ka arritur pjekurinë e vet për të qenë shtet në vete dhe të ketë pavarsinë...