0 897

Tre persona të panjohur dhe të maskuar, të armatosur me armë automatike, mbrëmë në orën 02:20 fizikisht...
0 900

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë, Nikolla Dimitrov të mërkurën do ta vizitojë Athinën që është...
0 251

Tri persona të panjohur me fytyra të maskuara dhe të armatosur në mëngjes kanë kryer vjedhje...
0 198

Qyteti  i Shkupit ka reaguar në lidhje rastin e ngecjes së një kamioni në sheshin ”Maqedonia”. ”Dëshirojmë të theksojmë...
0 303

Kamioni i Qytetit të Shkupit, nga Sektori për Mbrojtje dhe Shpëtim, sot është rrëzuar në fontanën e...
0 233

Moti do të jetë me diell dhe me vranësira të vogla deri në mesatare, rreth mesditës dhe...
0 267

Tre persona janë lënduar më rëndë në tre prej gjithsej 12 aksidenteve të cilat kanë ndodhur gjatë...
0 482

Për atë që tashmë njihet si aferë përgjimesh në Maqedoni, ekspertë të çështjeve të drejtësisë thonë se nuk mund të zbardhet nga organet gjyqësore,...
0 811

Këshilltari i BDI-së në Qytetin e Shkupit Qemajl Musliu dhe Udhëheqësi i sektorit për urbanizëm në Komunën e Çairit, Xhengis Hani kanë mbajtur një...
0 1593

Në një dhomë anonime hoteli në qendër të Shangait, Ma Li u bën kurs disa grupeve të vogla të grave kineze, rreth një teme...