0 3313

Duke filluar nga dita e sotme, hyn ne fuqi lista e re e barnave te rimbursueshme, e...
0 3483

Nga sot ne Sherbimin e Onkologjise ne QSUT “Nene Tereza” perzierja e barnave do te behet me...
0 4087

Eshte vleresuar se 1 ne 7 çifte ne mbare boten kane probleme konceptuese. Steriliteti ka ndikim te thelle...
0 3650

Mbipopullimi i paraburgimeve dhe i burgjeve me persona qe kane probleme te shendetit mendor, e ka...
0 1841

Ministria e Shendetesise do te nise disa kontrolle baze diagnostikuese dhe parandaluese falas per te gjithe personat...
0 1935

Profesoret e psikologjise kane bere nje loje te re, Personal Zen, qe mund te zvogeloj...
0 905

Hulumtuesit nga Universiteti i Harvardit pohojne se nenat qe ushqehen me peshk gjate shtatzenis kane kontribuar kogja...
0 1204

Acibadem eshte ofruesi privat me i çmuar i sherbimeve te kujdesit...
0 1445

Ne qytetin e Elbasanit prej disa muajsh operon qendra ''Future for You'' . Qendra eshte...
0 1373

Kanceri eshte nje vuajtje shkaterruese, frekuenca e cila eshte rritur gradualisht ne te gjithe boten. Edhe pse...