0 849

Vrasësi i Almir Aliut djaloshit katër vjeçar nga Kumanova, Boban Iliq dje u lirua nga Gjykata duke u rikualifikuar lënda e tij nga një...
0 207

Pas kthimit nga Brukseli, Presidenti i Kosovës, thotë se dialogu mes Kosovës dhe Serbisë do të finalizohet...
0 267

Shfrytëzuesit e telefonit mobil nga Maqedonia, Serbia, Mali i Zi dhe Bosnja dhe Hercegovina që nga 1...
0 508

Lëvizja BESA ka reaguar kundër deklaratave tëZoran Zaevit që ditë më parë tha se nuk do...
0 409

Analiza - Përse disa vende që njohin shtetin e Palestinës i kanë kthyer kurrizin Kosovës? Çfarë ndodh pas dyerve të diplomacisë ndërkombëtare dhe si...
0 579

Ish-presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, thotë se nëse shqiptarët dhe serbët e gjejnë një zgjidhje të përbashkët për Kosovën do të jenë shumë më...
0 767

Kryediplomati kosovar Hashim Thaçi duke informuar kabinetin qeveritar me vizitën e tij në Bruksel, tha se është takuar me sekretarin e përgjithshëm të Këshillit...
0 590

Edi Rama ka dhënë një intervistë për revistën serbe NIN, ku ka deklaruar mes tjerash se nuk ka patur...
0 517

Hoxha Velesi Nesim Demiri gjendet në paraburgim. Sipas policisë dyshohet se ka bërë trafikimin e emigrantëve...
0 605

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama edhe njëherë ka përshëndetur formimin e qeverisë së re të Kosovës dhe liderët Thaçi...