0 391

Një tjetër sfidë për qeverinë e re që do të dalë nga zgjedhjet e parakohshme në Kosovës...
0 394

Numri i turistëve në prill të këtij vitit në Maqedoni arrin 68.047, ndërsa i bujtjeve 140.081, që...
0 295

Shfrytëzuesit e telefonit mobil nga Maqedonia, Serbia, Mali i Zi dhe Bosnja dhe Hercegovina që nga 1...
0 1562

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa bënë thirrje tek qytetarët që të mos ikin nga vendi. Premton se do të punoj me përkushtim që Qeveria...
0 606

Ish-presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, thotë se nëse shqiptarët dhe serbët e gjejnë një zgjidhje të përbashkët për Kosovën do të jenë shumë më...
0 534

"Kjo gjendje shpërthyese natyrisht do të duhej të jetë e orientuar me koncept të qartë dhe me organizim të mirëfilltë", thotë lideri i Lëvizjes...
0 572

Procesi i zgjidhjes së statusit të Kosovës do të përshpejtohet, ndërsa Serbia duhet të jetë gati për të, ka thënë Presidenti i Serbisë, Tomisllav...
0 472

Vendet më përkrahëse në rajon në forcimin e legjitimitetit ndërkombëtar të Kosovës kanë qenë Shqipëria, Turqia dhe Sllovenia, thuhet...
0 567

Përfaqësues të qeverive, OJQ-ve dhe Instituteve të ndryshme nga Shqipëria, Kroacia, Serbia, Bosnnjë-Hercegovina, Bullgaria, Mali i Zi, Rumania dhe...
0 491

Të premten Bashkimi Evropian ka kërkuar nga Rusia që të mos e fus edhe Ballkanin Perëndimor në mosmarrëveshjet e...