0 437

Duke shfrytëzuar të drejtat në bazë të nenit 15 alineja 1 të Ligjit për qasje në informacionet e rëndësisë...
0 427

Kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, Enis Halimi, ka demantuar për Klan Kosova pohimet se është vjedhur hard-disku ku kanë...
0 333

Është mbyllur konkursi për 141 nëpunësit shtetërorë që duhet të pranohen në Sekretariatin për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit. Me këtë...
0 339

Ngecja në realizimin e përfaqësimit të drejtë dhe adekuat, çështje që televizioni ALSAT e trajton prej ditësh, ka zënë vend qendror...
0 299

Vazhdon heshtja në Ndërmarrjen e Transportit Publik në Shkup, lidhur me shkeljen e ligjit për përdorimin e gjuhëve. Edhe pse vet...