0 1186

Sot në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane u realizua takim mes zëvendëskryetarit të Qeverisë për Çështje...
0 1618

Propozim ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për nëpunësit administrativë dhe propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit...
0 479

Nisur nga fakti se këtë Sekretariat për dy mandate e ka udhëhequr Musa Xhaferi dhe i ka pranuar listat...
0 435

Dokumentet e CIA-s dhe FBI-s, të fshehura për dekada të tëra, më në fund janë bërë publike, duke zbuluar...
0 642

Në saje të dhënave që dispononte nga Lufta e Dytë Botërore, Josip Broz Tito ka shantazhuar dhe ka mbajtur...
0 548

Tre muaj pas formimit të Qeverisë, BDI-ja ende nuk ka deleguar kuadro të saj në postet e rezervuara për...
0 478

Lideri i partisë opozitare greke Syriza, Aleksis Cipraz konfirmoi se qëllimi i tij është të mbahen zgjedhje të parakohshme,...
0 555

Në një dokumentar me autor Adnan Asllani të punuar me rastin e dyvjetorit të pavarësisë së Kosovës me 17...
0 496

Ka shumë spekulime për atë se kush do të udhëhqë me postin më të rëndësishëm politik shqiptar në Qeverinë...
0 247

Ligji për Nëpunës administrativë… kaloi. Ligji i hartuar nga profesori i Fakultetit për Administratë Jahi Jahija dhe i miratuar...